ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εισιτήρια ΚΤΕΛ: Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 50% μέσα στις γιορτές

Οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα ισχύει η έκπτωση στα ΚΤΕΛ

Εισιτήρια ΚΤΕΛ: Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 50% μέσα στις γιορτές

Με μειωμένες τιμές κατά 50% θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν αναπληρωτές και νεοδιόριστοι δάσκαλοι και καθηγητές με τα, κατά την περίοδο των γιορτών προς τον τόπο κατοικίας τους και αντίστροφα.

Ειδικότερα, την απόφαση έλαβε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ), η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στη σχετική επιστολή που απηύθυνε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Μιχάλης Παπαδόπουλος, μετά από αίτημα της υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττας Μακρή.

Έτσι, στις 22, 23 και 24/12/2022 και στις 7 και 8/01/2023, οι παραπάνω εκπαιδευτικοί λειτουργοί θα μπορούν, με την επίδειξη της υπουργικής απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς τους, να λαμβάνουν εισιτήρια με έκπτωση 50% από τα εκδοτήρια των υπεραστικών λεωφορείων της Ομοσπονδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο υφυπουργοί εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην ΠΟΑΥΣ για τη θετική ανταπόκρισή της, που συμβάλει και φέτος στην απρόσκοπτη και οικονομικά ευμενή πλήρωση των θέσεων εκπαίδευσης της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.