Έξοδος της Καθαράς Δευτέρας – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθηνών-Κορίνθου

Σε ποιους άλλους δρόμους παρατηρούνται προβλήματα

Έξοδος της Καθαράς Δευτέρας – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθηνών-Κορίνθου

Mε πολλά προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία σε πολλούς κεντρικούς οδικούς άξονες ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στην Έξοδο της Αθηνών – Κορίνθου καθώς συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Οι πρώτοι εκδρομείς του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας εγκαταλείπουν ήδη την Αθήνα με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι αυξημένη στα ρεύματα εξόδου και στις δύο Εθνικές Οδούς.

Ειδικά στον Κηφισό, η κίνηση είναι πολύ αυξημένη – στο «κόκκινο» – σχεδόν σε όλο το μήκος της Εθνικής και στα δύο ρεύματα.

Aυξημένη κίνηση στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην έξοδο της Αθηνών – Κορίνθου.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται επίσης στη Λ. Σχιστού στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά.

Υπενθυμίζεται ότι – σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας – η απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3.5 τόνων έχει τεθεί σε ισχύ σήμερα 16.00 – 21.00 και το Σαββατοκύριακο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι.

Αναλυτικότερα, αυξημένη κίνηση καταγράφεται στην άνοδο του Κηφισού από την Πειραιώς έως την Αχαρνών και προβλήματα παρατηρούνται και στη Μεταμόρφωση έως το Περιστέρι.

Μεγάλες καθυστερήσεις υπάρχουν στην Αττική Οδο στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 30′ από κόμβο Μαραθώνος έως κόμβο Μεταμόρφωσης.

Καθυστερήσεις υφίστανται και στην Περιφερειακή Υμηττού 25′-30′ από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πυκνή ροή οχημάτων υπάρχει και στην άνοδο της Κηφισίας από την Πανόρμου έως την Εθνικής Αντιστάσεως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.