ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΕΟ Αθηνών – Λαμίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος της Μεταμόρφωσης

Θα ισχύουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου

ΕΟ Αθηνών – Λαμίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος της Μεταμόρφωσης

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα (03/10) κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης, λόγω έργων που γίνονται στο σημείο, μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, και για συγκεκριμένες ώρες μέσα στην ημέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από σήμερα έως τις 30.11.2022 και κατά τις ώρες 22.00 έως 06.00 της επομένης, με εξαίρεση το χρονικό διάστημα από 27.10.2022 έως 30.10.2022 και τα Σαββατοκύριακα, θα τεθούν σε ισχύ οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Μεταμόρφωσης:

Θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Τατοΐου (κατεύθυνση προς Αχαρνές), περιοχής Δήμου Μεταμόρφωσης, από τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, μέχρι τη συμβολή της με το βόρειο όριο του Έργου Παραχώρησης.

Κατά την παραπάνω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

Στην κατεύθυνση προς Αθήνα: Μέσω του δεξιού κλάδου του αυτοκινητόδρομου ΑΘΕ μέχρι τον Α/Κ Πύρνας.

Στην κατεύθυνση προς Αχαρνές: Μέσω των οδών Τατοΐου, Οδυσσέως και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.