ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γερμανία: Νέα απεργία του προσωπικού εδάφους της Lufthansa

Η απεργία θα αρχίσει στις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης και θα ολοκληρωθεί στις 07:00 του Σαββάτου

Γερμανία: Νέα απεργία του προσωπικού εδάφους της Lufthansa

Σε νέα κινητοποίηση καλεί η συνδικαλιστική οργάνωση Ver.di το προσωπικό εδάφους της Lufthansa από την Πέμπτη έως το πρωί του Σαββάτου, ενόψει του επόμενου γύρου συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με το συνδικάτο, η απεργία θα αρχίσει στις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης και θα ολοκληρωθεί στις 07:00 του Σαββάτου και αναμένεται να επηρεάσει εκατοντάδες πτήσεις από και προς τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αδυνατούμε να κατανοήσουμε ότι η εταιρία θα ανακοινώσει αυτή την εβδομάδα ετήσια αποτελέσματα – ρεκόρ, ότι τα μπόνους των μελών του διοικητικού συμβουλίου θα αυξηθούν σημαντικά και ότι οι εργαζόμενοι στο έδαφος, συχνά με τον κατώτατο μισθό, δεν ξέρουν πλέον πώς να καλύψουν τις ανάγκες τους στις πιο ακριβές πόλεις της Γερμανίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ver.di στις διαπραγματεύσεις με την Lufthansa Μάρβιν Ρεσίνσκι και εξήγησε ότι το συνδικάτο προσπαθεί να αυξήσει την πίεση προς τους εργοδότες ενόψει του πέμπτου γύρου συνομιλιών που έχει προγραμματιστεί για τις 13 και τις 14 Μαρτίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.