ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η απάντηση του ΟΑΣΑ για το «αλαλούμ» με τα λεωφορεία

Αρκετοί επιβάτες που δεν είχαν λάβει σχετική ενημέρωση, περίμεναν για ώρες στις στάσεις των λεωφορείων

Η απάντηση του ΟΑΣΑ για το «αλαλούμ» με τα λεωφορεία

Τεράστια ταλαιπωρία έχει προκληθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 15/2 στους πολίτες της ανατολικής και βορειοανατολικής Αττικής, εξαιτίας της αιφνιδιαστικής στάσης εργασίας των οδηγών του ΟΑΣΑ, οι οποίοι καταγγέλλουν πως είναι απλήρωτοι εδώ και 2,5 μήνες.

Ως εκ τούτου, αρκετοί επιβάτες που δεν είχαν λάβει σχετική ενημέρωση, περίμεναν για ώρες στις στάσεις των λεωφορείων, μέσα στη βροχή, χωρίς να περνούν τα λεωφορεία.

Πρόκειται για τους οδηγούς των ΚΤΕΛ που έχουν κληθεί να εργαστούν στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ λόγω ελλείψεων σε προσωπικό.

Οι λεωφορειακές γραμμές που επηρεάζονται:

304, 305, 307, 308, 314, 319, 324, 326, 310, 323, 330

Ο ΟΑΣΑ ανέφερε ότι το πρόβλημα θα λυθεί εντός της ώρας. Δεν γνώριζαν ότι οι οδηγοί είναι απλήρωτοι, καθώς ο ΟΑΣΑ έχει καταβάλει κανονικά τα χρήματα στους εργοδότες των ΚΤΕΛ.Επίσης, μας επισήμαναν ότι σε καμία περίπτωση στην καθυστέρηση χρημάτων υπάρχει διάστημα χρονικό των 2,5 μηνών.

Από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ότι τα λεωφορεία δεν έχουν βγει στις γραμμές τους καθώς ελέγχονται από την τηλεματική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού το οποίο θα γίνει άμεσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.