ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Fraport αποποιείται τις ευθύνες για τον τραυματισμό της Βρετανίδας τουρίστριας στην Σκιάθο

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η Fraport αποποιείται τις ευθύνες για τον τραυματισμό της Βρετανίδας τουρίστριας στην Σκιάθο

Σε απάντηση της η Fraport -σε ερώτημα για το περιστατικό τραυματισμού μιας 61ενός ετών Βρετανίδας από τα απαέρια τουρμπίνας αεροσκάφους που απογειωνόταν- αναφέρει ότι το συμβάν σημειώθηκε εκτός του χώρου του αεροδρομίου και ότι «ο φορέας διαχείρισης και λειτουργίας του αερολιμένα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας εντός των ορίων παραχώρησης, και επομένως και του αεροδρομίου, και οτιδήποτε λαμβάνει χώρα εκτός αυτού δεν υπόκειται στην ευθύνη του».

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αερολιμένας Σκιάθου ”Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης” είναι ένα διεθνές αεροδρόμιο ευρωπαϊκών προτύπων, το οποίο είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Σχετικά με το συμβάν που έλαβε χώρα στις 05/07/2022 και το οποίο αφορά τον τραυματισμό 61χρονης Βρετανίδας, που βρισκόταν εκεί για να κινηματογραφήσει τις απογειώσεις αεροσκαφών από το αεροδρόμιο Σκιάθου, διευκρινίζεται ότι αυτό σημειώθηκε σε χώρο εκτός του αεροδρομίου Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπογραμμίζεται ότι ο φορέας διαχείρισης και λειτουργίας του αερολιμένα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας εντός των ορίων παραχώρησης, και επομένως και του αεροδρομίου, και οτιδήποτε λαμβάνει χώρα εκτός αυτού δεν υπόκειται στην ευθύνη του. Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητα της εταιρίας αποτελεί πάντα η ασφαλής και ομαλή λειτουργία του αερολιμένα και η ασφάλεια των επιβατών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.