ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ικαρία: Προσάραξη μικρού κρουαζιερόπλοιου στους Φούρνους

Στο κρουαζιερόπλοιο επέβαιναν 22 μέλη πληρώματος και 46 επιβάτες

Ικαρία: Προσάραξη μικρού κρουαζιερόπλοιου στους Φούρνους

Για προσάραξη κρουαζιερόπλοιου σημαίας ST. KITTS & NEVIS σε αμμώδη αβαθή, στη θαλάσσια περιοχή στενών Φούρνων, κοντά στη ν. Κισηριά ενημερώθηκαν την Κυριακή οι Λιμενικές Αρχές Σάμου, Πάτμου, Φούρνων Κορσεών και Αγίου Κηρύκου.

Στο κρουαζιερόπλοιο επέβαιναν 22 μέλη πληρώματος και 46 επιβάτες.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για το σημείο αναχώρησαν τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, δύο Α/Κ σκάφη με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και έναν ιδιώτη δύτη, ένα Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο και δύο (02) Ρ/Κ πλοία, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε ο αλιευτικός σύλλογος Φούρνων.Με τη συνδρομή του ναυαγοσωστικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ενός περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πραγματοποιήθηκε η αποβίβαση των επιβατών στον λιμένα Φούρνων, όλοι καλά στην υγεία τους.

Το εν λόγω Κ/Ζ πλοίο αποκολλήθηκε με τη συνδρομή των ανωτέρω Ρ/Κ πλοίων και στη συνέχεια κατέπλευσε αυτοδύναμα στον λιμένα Φούρνων, συνοδεία του ναυαγοσωστικού σκάφους και του περιπολικού σκάφους, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τον Λιμενικό Σταθμό Φούρνων Κορσεών που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο Πλοίαρχος, ο Υποπλοίαρχος και ο Ανθυποπλοίαρχος του Κ/Ζ, για παράβαση του άρθρου 277 Π.Κ. ¨πρόκληση ναυαγίου¨, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού κλάσεως από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.