ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιωάννινα: Αεροπλάνο απογειώθηκε εν μέσω ομίχλης και «αποθεώθηκε» (βίντεο)

Χειροκροτήματα και «μπράβο» από όσους ήταν μπροστά στην απογείωση

Ιωάννινα: Αεροπλάνο απογειώθηκε εν μέσω ομίχλης και «αποθεώθηκε» (βίντεο)

Με αρκετή ώρα καθυστέρηση και σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (5/1) η απογείωση αεροσκάφους της Aegean από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων με προορισμό την Αθήνα καθώς η περιοχή είχε καλυφθεί από νωρίς από πυκνή ομίχλη.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr η πρώτη προσπάθεια απογείωσης έγινε με τη χρήση οχήματος ασφαλείας αλλά δεν ολοκληρώθηκε λόγω της περιορισμένης ορατότητας με αποτέλεσμα το αεροσκάφος Airbus να οδηγηθεί σε άλλο σημείο περιμένοντας να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Τελικά περίπου στις 21:30 το βράδυ υπήρξε ένα «άνοιγμα» του καιρού ώστε να δοθεί το «πράσινο φως» για την απογείωση μετά τις σχετικές μετρήσεις ορατότητας.

Όσοι βρισκόταν έξω από το χώρο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα φωνάζοντας «μπράβο» με το αεροπλάνο να χάνεται στην ομίχλη αφού κυβερνήτης και πλήρωμα ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του πύργου ελέγχου στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων για τη συνεργασία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.