ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Αεροσκάφος της United Airlines προσγειώθηκε στη Φλόριντα λόγω «πιθανού προβλήματος με την πόρτα»

Το αεροπλάνο απογειώθηκε αργότερα «αφού αντιμετωπίστηκε το ζήτημα»

ΗΠΑ: Αεροσκάφος της United Airlines προσγειώθηκε στη Φλόριντα λόγω «πιθανού προβλήματος με την πόρτα»

Ένα αεροσκάφος της United Airlines, που εκτελούσε πτήση από τη Σεϊρασότα της Φλόριντα προς το Σικάγο, αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην Τάμπα της Φλόριντα, αφού οι πιλότοι ειδοποιήθηκαν για πιθανό πρόβλημα με μια πόρτα.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε αργότερα «αφού αντιμετωπίστηκε το ζήτημα», δήλωσε η αεροπορική εταιρεία την Πέμπτη.

Το αεροπλάνο που ενεπλάκη στο περιστατικό ήταν ένα Airbus A319, ενώ δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που οι επιβάτες ενός Boeing 737 Max 9 της Alaska Airlines βίωσαν τον τρόμο λίγο μετά την απογείωσή του από το Πόρτλαντ, βλέποντας το παράθυρο και ένα τμήμα της ατράκτου να αποκολλώνται.

Ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Τάμπα τόνισε πως η αρχική αναφορά στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ήταν ότι το αεροπλάνο της United Airlines εξετράπη της πορείας του επειδή άναψε μια ενδεικτική λυχνία για την πόρτα.

Εκπρόσωπος της United τόνισε πως η πτήση εξετράπη προς την Τάμπα «προληπτικά … για να αντιμετωπιστεί πιθανό μηχανικό πρόβλημα. Η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια και αργότερα αναχώρησε ξανά αφού αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροπλάνο μετέφερε 123 επιβάτες και πέντε μέλη του πληρώματος και βρισκόταν στον αέρα για λιγότερο από μία ώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπηρεσίας παρακολούθησης FlightAware.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.