ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισπανία: Καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από φωτιά η πολυτελής θαλαμηγός επαγγελματία παίκτη πόκερ (βίντεο-φωτο))

Το μήκους 27 μέτρων γιοτ ανήκε στον Ντιέγκο Γκόμεζ Γκονζάλες, γνωστό με το παρατσούκλι «The Lion»

Ισπανία: Καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από φωτιά η πολυτελής θαλαμηγός επαγγελματία παίκτη πόκερ (βίντεο-φωτο))

Το πολυτελές γιοτ «Irmao», που ανήκει στον επαγγελματία παίκτη πόκερ Ντιέγκο Γκόμεζ Γκονζάλες, γνωστό ως «The Lion» (Το λιοντάρι), να τυλίχτηκε στις φλόγες και βυθίστηκε στα νερά του νησιού Φορμεντέρα της Ισπανίας.

Στο, μήκους 27 μέτρων, γιοτ επέβαιναν 5 μέλη του πληρώματος και 12 επιβάτες, οι οποίοι κατάφεραν να εγκαταλείψουν εγκαίρως το σκάφος. Το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στην Punta de Sa Pedrera, όπως επιβεβαίωσε η ισπανική ακτοφυλακή. Η φωτιά ξεκίνησε ενώ το γιοτ ήταν αγκυροβολημένο κοντά στην παραλία Es Cavall d’en Borras.

#038;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&embeds_referring_origin=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Το γιοτ «Irmao» είχε τζακούζι στο κατάστρωμα και διάφορες παροχές για θαλάσσια σπορ. Είχε έδρα την Ίμπιζα και προσφερόταν για διακοπές με ναύλωση με τιμές που κυμαίνονταν από 45.000 έως και 53.000 ευρώ ανάλογα με την εποχή. Το σκάφος ναυπηγήθηκε το 1995 και μπορούσε να φιλοξενήσει έως και 12 επισκέπτες σε διάφορες καμπίνες.

Το πολυτελές γιοτ όμως και οι ανέσεις που προσέφερε έγιναν σε μια στιγμή παρελθόν, καθώς το σκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες βγάζοντας πυκνό, μαύρο καπνό που ήταν ορατός από την Ίμπιζα. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα, και το σκάφος βυθίστηκε σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς η ισπανική ακτοφυλακή να προλαβει να αντιδράσει.

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα, ενώ δεν είναι σαφές αν οι επιβάτες στο σκάφος ήταν τουρίστες που είχαν το είχαν ναυλώσει ή καλεσμένοι του ιδιοκτήτη του, Ντιέγκο Γκόμεζ Γκονζάλες. Οι τοπικές αρχές παρακολουθούν την κατάσταση για να διαπιστωθεί αν υπήρξε περιβαλλοντική ρύπανση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντιέγκο Γκόμεζ Γκονζάλες, με το παρατσούκλι «The Lion» (Το λιοντάρι), έγινε γνωστός στον κόσμο του πόκερ για το κόλπο με τη στολή του λιονταριού στο European Poker Tour του 2012 στην Πράγα. Γεννήθηκε στη Μαδρίτη το 1988 και έμαθε πόκερ από την οικογένεια και τους φίλους του, καταφέρνοντας τελικά σημαντικές επιτυχίες με μεγάλα κέρδη που τον κατέστησαν μέχρι και ιδιοκτήτη θαλαμηγού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.