ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Άνοιξε ο δρόμος Μαλακάσας – Ωρωπού

Η κίνηση γίνεται χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Άνοιξε ο δρόμος Μαλακάσας – Ωρωπού

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής ,ανοιχτοί και προσβάσιμοι χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες, είναι όλοι οι δρόμοι στο δήμο Ωρωπού.

Περί τις 16.00 η τροχαία ανακοίνωσε ότι λόγω χιονόπτωσης, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων, στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας – Σκάλας Ωρωπού, από την περιοχή της Σφενδάλης μέχρι το ύψος της εκκλησίας του Αγίου Μερκουρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δήμος Ωρωπού, ανακοίνωσε ότι ο δρόμος είναι προσβάσιμος και χωρίς αλυσίδες, ενώ στις 16:30 έγινε επιτυχής επιχείρηση οχημάτων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού όπου απεγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα που είχαν κολλήσει σε ανηφόρα του δρόμου Συκαμίνου – Αυλώνα στο δρόμο από το Μοναστήρι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.