ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κακοκαιρία: Σε αυτές τις περιοχές χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Οι χιονοπτώσεις δεν έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα

Κακοκαιρία: Σε αυτές τις περιοχές χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη και οι χαμηλές θερμοκρασίες παραμένουν σε Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Υπό το μηδέν δείχνει το θερμόμετρο στα χιονοδρομικά κέντρα (-6 στη Βασιλίτσα, -9 στον Βόρα, -5 στο Σέλι). Στη Φλώρινα, την Πτολεμαΐδα και τη Νάουσα, η θερμοκρασία ήταν λίγο νωρίτερα 1 βαθμός, στη Βλάστη Κοζάνης -3, στα Γρεβενά και στο Κιλκίς 2 βαθμοί, στη Βέροια 3 βαθμοί Κελσίου.

Σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στην Ημαθία αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται από το 92ο έως το 98ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Βέροιας – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), καθώς και στα οδικά δίκτυα προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3-5 Πηγάδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Πέλλα, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες από το 20ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας – χιονοδρομικό κέντρο Βόρας και στη Χαλκιδική από το 70ο έως το 85ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.