Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια της Αττικής και του Πειραιά

Οι ισχυροί έως και θυελλώδεις άνεμοι μειώθηκαν αισθητά

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια της Αττικής και του Πειραιά

Κανονικά εκτελούνται από το απόγευμα τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου καθώς βελτιώθηκε ο καιρός.

Οι ισχυροί έως και θυελλώδεις άνεμοι μειώθηκαν αισθητά κι έτσι δόθηκε το πράσινο φως για να ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγια από τα τρία λιμάνια της Αττικής και του Πειραιά.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, οι άνεμοι σήμερα έφτασαν και τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ στην Αττική έφτασαν τα 84 χλμ ανά ώρα στην Πεντέλη και τα 100 χλμ/ω στην Πάρνηθα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ένταση μειώθηκε στα 4 μποφόρ και έτσι δόθηκε το ελεύθερο να ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγια στον Πειραιά και τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.