ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων στον Κηφισό – Μποτιλιάρισμα στο σημείο

Πού εντοπίζονται προβλήματα

Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων στον Κηφισό – Μποτιλιάρισμα στο σημείο

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν για ακόμα μία ημέρα οι οδηγοί στην Αθήνα καθώς μεγάλο μέρος του χάρτη της πόλης είναι ξανά στο «κόκκινο».

Καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε στον Κηφισό, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Αυτή τη στιγμή είναι κλειστές οι δύο μεσαίες λωρίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα από το ύψος των Αγίων Αναργύρων προς το σημείο της σύγκρουσης.

Αυξημένη είναι η κίνηση για ακόμα μία μέρα στον Κηφισό και στις κεντρικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου.

Αναλυτικότερα, μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα, στα οποία η κίνηση των οχημάτων γίνεται σημειωτών, ενώ μεγάλα είναι τα προβλήματα στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.

Κίνηση τώρα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στο καθοδικό ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
karabola
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.