ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κέρκυρα: Κλείνει το αεροδρόμιο για 15 μέρες τον Ιανουάριο λόγω εργασιών

Αναμένονται προγραμματισμένες εργασίες στην πίστα προσγείωσης

Κέρκυρα: Κλείνει το αεροδρόμιο για 15 μέρες τον Ιανουάριο λόγω εργασιών

Κλειστό θα παραμείνει το αεροδρόμιο της Κέρκυρας για 15 ημέρες από 9 έως 24 Ιανουαρίου, λόγω απαραίτητων εργασιών στην πίστα προσγείωσης, σύμφωνα με πληροφορίες, που έδωσε στην ΕΡΑ Κέρκυρας ο αερολιμενάρχης, Σπύρος Κωστούρος.

Την είδηση έδωσε νωρίτερα ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΥΠΑ Δημήτρης Ρούσσος, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από την ίδια τη Fraport δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση, αλλά ύστερα από επικοινωνία μας με στελέχη της εταιρείας αναμένεται εντός της ημέρας η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Στελέχη των εργαζομένων κάνουν λόγο για ακατανόητη απόφαση σε ό,τι αφορά τον τρόπο και τη διάρκεια, που θα κλείσει το αεροδρόμιο, αφού δεν έγιναν δεκτές εναλλακτικές προτάσεις που κατατέθηκαν.

Για παράδειγμα, προτάθηκε η επισκευή των άκρων της πίστας με ανοικτό αερολιμένα και περιορισμό της πλήρους αναστολής για την επισκευή της υπόλοιπης σε διάρκεια μόνο μίας εβδομάδας ή την χρήση μικρών αεροσκαφών από τις εταιρίες τύπου ελικοφόρων που πάνε στο Αιγαίο, προκειμένου να γίνει η επισκευή σε δύο μέρη, καθώς τα μικρά αεροσκάφη απαιτούν πολύ μικρότερο μήκος για την προσγείωση και απογείωσή τους και θα μπορούσε να επισκευαστεί το πρώτο μισό αρχικά και το δεύτερο στη συνέχεια.

Το διάστημα που θα παραμείνει κλειστό το αεροδρόμιο, θα μπορεί να εξυπηρετήσει μόνο ελικόπτερα τύπου Super Puma σε περίπτωση ανάγκης μεταφοράς ασθενούς.
Άγνωστο επίσης είναι ακόμα, τί θα γίνει με όσους είχαν προγραμματίσει ταξίδι και είχαν αγοράσει εισιτήριο, ενώ έως και σήμερα η Skyexpress διαθέτει κανονικά εισιτήρια για όλο τον Ιανουάριο, παρά τον προγραμματισμό των επισκευών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, η Aegean έχει αποσύρει τις ημερομηνίες αυτές από το πρόγραμμά της, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για το τί θα γίνει με όσους είχαν κλείσει ήδη εισιτήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.