Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Κίνηση τώρα στην Αττική: Μπλοκαρίσματα στην έξοδο για Λαμία

Εγκαταλείπουν την πόλη οι εκδρομείς

Κίνηση τώρα στην Αττική: Μπλοκαρίσματα στην έξοδο για Λαμία

Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια lockdown και απαγορεύσεων, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, χιλιάδες εκδρομείς βγήκαν κυριολεκτικά στους δρόμους με μοναδικό σκοπό να ξεσκάσουν από την ρουτίνα, κάνοντας Πάσχα στο χωριό αλλά και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς.

Αυξημένη είναι η κίνηση ήδη από την περασμένη Παρασκευή στα διόδια, τα λιμάνια, αλλά και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τους Αθηναίους να εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για τις ημέρες του Πάσχα.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της η Αττική Οδός, αναφέρει η εταιρεία, η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού αναμένεται να είναι αυξημένο τις επόμενες ημέρες και «ιδιαίτερα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης και το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, κυρίως στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα, λόγω της μαζικής εξόδου για τις εορτές του Πάσχα έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας».

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους

Αυτή την ώρα, λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, αυξημένη είναι η κίνηση στην Αττική Οδό, στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.