ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Άνοιξε η Αθηνών-Λαμίας ύστερα από την εκτροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο (upd) (φωτο)

Ο οδηγός του μεγάλου οχήματος έχασε τον έλεγχό του εντός της σήραγγας

Άνοιξε η Αθηνών-Λαμίας ύστερα από την εκτροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο (upd) (φωτο)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση από 22:07) Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας στο τέλος της 2ης σήραγγας στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς την πρωτεύουσα, η οποία είχε κλείσει λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ λόγω εκτροπής νταλίκας.

Λίγο μετά τις 11:00’ το βράδυ δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας στο τέλος της 2ης σήραγγας στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς την πρωτεύουσα, η οποία είχε κλείσει λίγο μετά τις 8:30’ το βράδυ της Κυριακής (28/4), ύστερα από εκτροπή νταλίκας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο οδηγός του μεγάλου οχήματος έχασε τον έλεγχό του εντός της σήραγγας, με αποτέλεσμα το κουβούκλιο του τράκτορα και το συρόμενο να χτυπήσουν στα πλαϊνά του τούνελ και να υποστούν ζημιά. Σημαντικές ήταν και οι ζημιές εντός της σήραγγας.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, o οδηγός χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, λόγω του ατυχήματος και μέχρι να απομακρυνθεί σε ασφαλές σημείο η νταλίκα, διεκόπη η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα με τα οχήματα να εξέρχονται από τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων (180 χ/θ) και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων έβγαιναν και πάλι στην εθνική οδό από τον Α/Κ Λογγού (166 χ/θ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.