ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι – 24ωρη απεργία αύριο στο μετρό

Κάνουν λόγο για ελλείψεις σε εξειδικευμένο προσωπικό – σε οδηγούς τεχνίτες σταθμάρχες

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι – 24ωρη απεργία αύριο στο μετρό

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο μετρό. Μετά τη στάση εργασίας της Παρασκευής προγραμματίζουν 24ωρη απεργία για αύριο Τρίτη 28 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) πρόκειται για 24ωρη προειδοποιητική απεργία λόγω των προβλημάτων που δυσχεραίνουν την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑ.ΣΥ.) και την εξυπηρέτηση του 1.500.000 επιβατών καθημερινά.

Τα ζητήματα που θέτει το ΣΕΛΜΑ είναι τα εξής: Έλλειψη 847 εργαζομένων (οδηγών, τεχνικών, σταθμαρχών και εξειδικευμένου σιδηροδρομικού προσωπικού), έλλειψη νέων συρμών και ανταλλακτικών των τρένων και υλικών των σιδηροδρομικών υποδομών του δικτύου, επικαιροποίηση και αναθεώρηση διαδικασιών για εργασίες σε συρμούς και στο δίκτυο όλων των γραμμών της ΣΤΑ.ΣΥ., κατοχύρωση και κρατική αναγνώριση σιδηροδρομικών επαγγελμάτων και ειδικοτήτων για όλο το προσωπικό που ασχολείται με τον σιδηρόδρομο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.