ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Στο κρατητήριο μεθυσμένος επιβάτης πτήσης που προκάλεσε χάος με την προκλητική συμπεριφορά του

Αναστάτωση σε πτήση για το Ηράκλειο

Κρήτη: Στο κρατητήριο μεθυσμένος επιβάτης πτήσης που προκάλεσε χάος με την προκλητική συμπεριφορά του

Αναστάτωση προκλήθηκε εχθές, Τρίτη, σε πτήση από την Πολωνία για την Κρήτη, λόγω ενός μεθυσμένου επιβάτη.

Ο 35χρονος που ταξίδευε από Κρακοβία για το Ηράκλειο προκειμένου να κάνει τις διακοπές του, υπό την επήρεια μέθης προκάλεσε χάος στην πτήση με την προκλητική συμπεριφορά του και παρά τις συστάσεις πιλότου και πληρώματος, συνέχιζε να δημιουργεί προβλήματα, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του αεροσκάφους και των επιβατών.

Μάλιστα, όταν το πλήρωμα του ζητούσε επίμονα να καθίσει στο κάθισμα του εκείνος συνέχιζε να φωνάζει και να καταγγέλλει ότι τον έκλεψαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, ο 35χρονος Πολωνός κατέληξε στο κρατητήριο αφού όταν προσγειώθηκε στην πίστα του αεροδρομίου τον περίμεναν οι αστυνομικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.