ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξυλόκαστρο: Υποχώρησε τμήμα της παλαιάς ΕΟ Κορίνθου-Πατρών (βίντεο-φωτο)

Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος μαζί με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό επισκέφτηκαν την περιοχή

Ξυλόκαστρο: Υποχώρησε τμήμα της παλαιάς ΕΟ Κορίνθου-Πατρών (βίντεο-φωτο)

Καθίζηση σε πολλά σημεία έχει προκαλέσει η διάβρωση των ακτών στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Σε πολλά σημεία του δήμου η θάλασσα έχει φτάσει στα σπίτια θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και την περιουσία τους.

Η διάβρωση έχει προκαλέσει προβλήματα και στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών κατά μήκους του παρλιακού δρόμου στη Λυγιά Ξυλοκάστρου, περίπου 50 μέτρα από το δρόμο, στο ρεύμα προς Πάτρα όπου εμφανίζεται μεγάλη καθίζηση.

Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος μαζί με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό επισκέφτηκαν την περιοχή, όπως αναφέρει το Korinthostv.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι θα βρεθεί ένα κονδύλι για να αποκατασταθεί ο δρόμος και να διορθωθεί το πρόβλημα στην Eθνική οδό. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος τόνισε ότι κινδυνεύουν άμεσα οι οδηγοί και οι πολίτες στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών και όπως είπε χαρακτηριστικά ευτυχώς που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα και πρέπει η πολιτεία να πάρει άμεσα μέτρα για να επιδιορθωθεί το πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.