ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στην Αθηνών-Κορίνθου λόγω εργασιών – Αναλυτικά τι θα ισχύσει

Ο κλάδος εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα λειτουργεί κανονικά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στην Αθηνών-Κορίνθου λόγω εργασιών – Αναλυτικά τι θα ισχύσει

Εργασίες στο τμήμα Ελευσίνα- Κόρινθος, θα ξεκινήσουν από αύριο Τετάρτη, στο πλαίσιο της συντήρησης του αυτοκινητόδρομου.

Για το σκοπό αυτό, στον ημικόμβο Μεγάρων (Χ.Θ. 38,7), στην έξοδο με κατεύθυνση προς Κόρινθο, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός κυκλοφορίας από τις 07:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 13/09/2023.

Η κυκλοφορία για το διάστημα αυτό θα εξυπηρετείται από τον όμορο κόμβο της Πάχης (Χ.Θ. 41,0) σε συνδυασμό με την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και το τοπικό δίκτυο.

Ο κλάδος εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα λειτουργεί κανονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.