ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κυκλοφοριακό «χάος» στους δρόμους της Αττικής – Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα (χάρτης)

Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό

Κυκλοφοριακό «χάος» στους δρόμους της Αττικής – Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα (χάρτης)

Για γερά νεύρα, είναι η κίνηση που καταγράφεται το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου στους δρόμους της Αττικής, με τους οδηγούς να κάνουν ακόμα και μία ώρα για να διανύσουν μικρές αποστάσεις, λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων σε μετρό και τραμ.

Για μια ακόμα μέρα ο Κηφισός αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα. Στην κάθοδο το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος της Κηφισιάς και μέχρι το Αιγάλεω τα οχήματα πηγαίνουν σημειωτόν. Ανάλογη κατάσταση και στην άνοδο, από τη Νίκαια μέχρι τη Φιλαδέλφεια.

Κίνηση και για όσους κινούνται στην λεωφόρο Κηφισίας, με τα προβλήματα στην κάθοδο να ξεκινούν πριν από το Υγεία και τους οδηγούς να απεγκλωβίζονται μετά το Χίλτον. Λίγο καλύτερη εικόνα στην άνοδο, αλλά και εκεί θέλει υπομονή στο ύψος των Αμπελοκήπων.

Χαμηλές ταχύτητες και μποτιλιάρισμα σε Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα, Πατησίων στο ρεύμα προς Αθήνα, λεωφόρο Αθηνών, λεωφόρο Θηβών, Βουλιαγμένης και Ποσειδώνος προς Αθήνα και σε όλους τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και το λιμάνι του Πειραιά.

Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό.

Υπενθυμίζεται ότι στάση εργασίας από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι πραγματοποιούν σήμερα Τρίτη 10 Μαΐου οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ). Τα Σωματεία Εργαζομένων στα παραπάνω μέσα δηλώνουν με ανακοίνωσή τους πως συμμετέχουν στη στάση εργασίας που κήρυξε, σήμερα Τρίτη (10/5), το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης καλούν όλους τους εργαζόμενους στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα γίνει στις 09:30 το πρωί, στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47- 49), δηλώνοντας πως «οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν την εφαρμογή αυτών των αντισυνταγματικών, αντιδημοκρατικών διατάξεων και ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι ν’ ακυρωθεί ο αντεργατικός νόμος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.