ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λονδίνο: «Ξέμειναν» στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ οι ταξιδιώτες λόγω προβλήματος παροχής νερού

Σημειώθηκε έκρηξη σε αγωγό ύδρευσης στην περιοχή

Λονδίνο: «Ξέμειναν» στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ οι ταξιδιώτες λόγω προβλήματος παροχής νερού

Tριτοκοσμικές… συνθήκες επικρατούν τις τελευταίες ώρες στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ του Λονδίνου καθώς έχει προκύψει τεράστιο πρόβλημα με την παροχή νερού.

Μια έκρηξη σε αγωγό ύδρευσης στην περιοχή έχει αφήσει πολλά νοικοκυριά χωρίς νερό, όπως και το αεροδρόμιο της βρετανικής πρωτεύουσας. Το τελευταίο 24ωρο, η κατάσταση είναι προβληματική, όπως αναφέρει το BBC.

Στο αεροδρόμιο λειτουργούν μόνο δύο τουαλέτες, ενώ τα περισσότερα εστιατόρια αναγκάστηκαν να βάλουν «λουκέτο» εν μέσω έντονης ανησυχίας σχετικά με τους κανόνες υγιεινής. Πολλές πινακίδες έχουν τοποθετηθεί ενημερώνοντας τους ταξιδιώτες για το σχετικό πρόβλημα ενώ η διεύθυνση του αεροδρομίου ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία των επιβατικού κοινού.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, το προσωπικό προσφέρει στους επιβάτες δωρεάν εμφιαλωμένο νερό μέχρι να επιλυθεί το θέμα. Ωστόσο, δεν λείπουν και οι εντάσεις μεταξύ του προσωπικού και των ταξιδιωτών αφού οι περισσότεροι αναγκάζονται να περιμένουν στην ουρά για αρκετή ώρα έξω από τις δύο τουαλέτες που είναι σε λειτουργία.

«Υπάρχουν μόνο δύο τουαλέτες που είναι ανοιχτές σε ολόκληρο το αεροδρόμιο και μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι οι ουρές. Κανείς δεν θέλει να κλείσει το αεροδρόμιο, αλλά υπάρχουν εντάσεις μεταξύ του προσωπικού και των ανθρώπων που προσπαθούν να ταξιδέψουν», αναφέρει μία Βρετανίδα, υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Σύμφωνα με την εταιρεία ύδρευσης «SES», το πρόβλημα προκλήθηκε από έκρηξη ενός κεντρικού σωλήνα στο Κρόουλεϊ του Δυτικού Σάσεξ, με το προσωπικό να εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας «SES Water»: «Εντοπίσαμε μια έκρηξη αγωγού ύδρευσης στη γέφυρα Σίπλει και εργαζόμαστε σκληρά για να το επιλύσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.