ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Μα γιατί πάνε όλοι ανάποδα;»: Οδηγός μπήκε ανάποδα στην είσοδο της Αττικής Οδού (βίντεο)

Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα

«Μα γιατί πάνε όλοι ανάποδα;»: Οδηγός μπήκε ανάποδα στην είσοδο της Αττικής Οδού (βίντεο)

Σοβαρό λάθος, που λίγο έλειψε να αποδειχθεί μοιραίο, έκανε ένας οδηγός, ο οποίος με το βαρύ SUV κινήθηκε ανάποδα στην είσοδο της Αττικής Οδού στον Κηφισό, βάζοντας σε σοβαρό κίνδυνο τους υπόλοιπους οδηγούς αλλά και τον εαυτό του.

Ένα ακόμα εξαιρετικά επικίνδυνο περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες σε έναν από τις πλέον κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Το συμβάν σημειώθηκε στον κόμβο της Αθηνών-Λαμίας με την Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Λαμία, και θα μπορούσε κάλλιστα να καταλήξει σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα αν οι ψυχραιμότεροι οδηγοί δεν είχαν ακινητοποιήσει εγκαίρως τα οχήματά τους, δημιουργώντας μια ασπίδα προστασία στο μαύρο SUV.

Το τελευταίο βρισκόταν στην είσοδο της Αττικής Οδού, ωστόσο, αντί να κατευθύνεται προς την Αττική Οδό είχε αντίθετη προς τη ροή της κυκλοφορίας κατεύθυνση.

Για καλή τύχη όλων, ένα μικρό van σταμάτησε ακριβώς μπροστά στο αντίθετα κινούμενο SUV ανακόπτοντας την πορεία του και αποτρέποντας κατά αυτόν τον τρόπο μια σχεδόν αναπόφευκτη σύγκρουση.

Μάλιστα ο συνοδηγός του van κατέβηκε από το όχημα στην προσπάθειά του να επαναφέρει το βαρύ SUV στην κανονική του… τροχιά και να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους οδηγούς για τον κίνδυνο που διατρέχουν.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιες θα μπορούσαν να είναι οι συνέπειες αν το SUV με τον… απρόσεκτο οδηγό δεν σταματούσε σε αυτό σημείο και πραγματοποιούσε μερικά μέτρα ακόμα, εισερχόμενος σε ένα τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας όπου τα οχήματα κινούνται με υψηλές ταχύτητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.