ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεγάλες αεροπορικές εταιρείες ανέστειλαν προσωρινά τα δρομολόγια από και προς το Ισραήλ λόγω του πολέμου

Στις εταιρείες περιλαμβάνονται η Air France, η Lufthansa και οι United Airlines, Delta Air Lines και American Airlines

Μεγάλες αεροπορικές εταιρείες ανέστειλαν προσωρινά τα δρομολόγια από και προς το Ισραήλ λόγω του πολέμου

Τα δρομολόγια τους από και προς το Ισραήλ ανέστειλαν προσωρινά αρκετές αεροπορικές εταιρείες  μετά τις αιφνιδιαστικές επιθέσεις της Χαμάς και τα ισραηλινά αντίποινα που ακολούθησαν.

Οι αμερικανικές United Airlines, Delta Air Lines και American Airlines διέκοψαν τις πτήσεις προς το Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με το CNBC, η πτήση 954 της United, η οποία αναχώρησε από το Σαν Φρανσίσκο το βράδυ της Παρασκευής με προορισμό το Ισραήλ, γύρισε πίσω ενώ πετούσε πάνω από τη Γροιλανδία.

Ο όμιλος της Lufthansa δήλωσε ότι όλες οι πτήσεις του, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων της Swiss International Air Lines και της Austrian Airlines, ανεστάλησαν προς το Τελ Αβίβ μέχρι τη Δευτέρα.

«Η Lufthansa ακύρωσε όλες τις πτήσεις της από και προς το Ισραήλ μέχρι και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023. Οι αποφάσεις για το προσεχές πρόγραμμα πτήσεων θα ληφθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας» αναφέρει ανακοίνωση της Lufthansa.

Η γαλλική αεροπορική εταιρεία Air France ανακοίνωσε επίσης ότι αναστέλλει τις πτήσεις της από και προς το Τελ Αβίβ μέχρι νεωτέρας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Η Air France παρακολουθεί τις εξελίξεις στο Ισραήλ σε πραγματικό χρόνο.

Σε συντονισμό με τη γαλλική DGAC [σημ.: υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας] και τις ισραηλινές αρχές, η Air France αναστέλλει τα δρομολόγιά της προς το Τελ Αβίβ μέχρι νεωτέρας. Ως αποτέλεσμα, οι πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου έχουν ακυρωθεί.

Υπάρχουν μέτρα που επιτρέπουν στους πελάτες να αναβάλουν ή να ακυρώσουν το ταξίδι τους χωρίς επιβάρυνση.

Η Air France υπενθυμίζει ότι η ασφάλεια των πελατών και των πληρωμάτων της αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά της. Η αεροπορική εταιρεία παρακολουθεί συνεχώς τη γεωπολιτική κατάσταση στις περιοχές που εξυπηρετεί και εκείνες που υπερίπτανται τα αεροσκάφη της, προκειμένου να διασφαλίσει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας των πτήσεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ισραηλινή αεροπορική εταιρεία El Al ανέφερε την Κυριακή ότι οι πτήσεις της «εκτελούνται κανονικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.