ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεταξουργείο: Δεν κατέβασαν τις μπάρες σε διάβαση ενώ… περνούσε το τρένο – «Είμαστε σε μια χώρα που ζούμε από τύχη»

«Έβλεπα τα αυτοκίνητα να περνούν τις γραμμές και οι προστατευτικές μπάρες να μην έχουν κατέβει»

Μεταξουργείο: Δεν κατέβασαν τις μπάρες σε διάβαση ενώ… περνούσε το τρένο – «Είμαστε σε μια χώρα που ζούμε από τύχη»

Παραλίγο να σημειωθεί μεγάλη τραγωδία το βράδυ της Κυριακής στο Μεταξουργείο, και συγκεκριμένα στη διασταύρωση της οδού Ανδρομάχης με τη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, όταν… ξέχασαν να κατεβάσουν τις μπάρες σε φυλασσόμενη διάβαση τρένων, ενώ περνούσε η αμαξοστοιχία!

Κι όλα αυτά όταν σχεδόν ένα χρόνο πριν η χώρα θρήνησε 57 νεκρούς στα Τέμπη στο γνωστό σιδηροδρομικό έγκλημα.

Τα αυτοκίνητα κατευθύνονταν προς τις γραμμές και οι οδηγοί σταμάτησαν μόνοι τους καθώς άκουγαν το τρένο να κορνάρει.

Μιλώντας στο MEGA, ο οδηγός που ανάρτησε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιγράφει το περιστατικό:

«Ήμουν στο φανάρι για να στρίψω επί της Ανδρομάχης. Με το που έστριψα, άκουγα να σφυρίζει το τρένο και συνειδητοποίησα ότι το τρένο πήγαινε σιγά σιγά και σφύριζε πολλές φορές, ενώ έβλεπα τα αυτοκίνητα να περνούν τις γραμμές και οι προστατευτικές μπάρες να μην έχουν κατέβει».

«Ο υπεύθυνος εκεί, ήταν άφαντος. Την ώρα που τραβούσα το βίντεο, φαίνεται να τρέχει. Πιστεύω ή στη θέση του δεν ήταν ή δεν του έδωσαν εντολή ότι φεύγει το τρένο», συμπληρώνει.

«Είμαστε σε μια χώρα που κανείς δεν ελέγχει τίποτα. Δεν ασχολείται κανένας, είμαστε σε μια χώρα που ζούμε από τύχη», καταλήγει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.