ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Νέα «τρέλα» στο Tik Tok με αναταράξεις σε πτήση αεροπλάνων (βίντεο)

«Ένιωσα ότι κινούμασταν σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας για κάποια δευτερόλεπτα» δήλωσε επιβάτης πτήσης με τη Lufthansa

Νέα «τρέλα» στο Tik Tok με αναταράξεις σε πτήση αεροπλάνων (βίντεο)

Οι αναταράξεις κατά τη διάρκεια πτήσεων είναι μια εμπειρία την οποία αρκετοί από αυτούς που την έζησαν δεν θα ήθελαν να τη θυμούνται.

Υπάρχουν και αυτοί, ωστόσο, που όχι μόνο βρίσκουν την ψυχραιμία να καταγράψουν τις δύσκολες αυτές στιγμές στις πτήσεις αλλά θέλουν να τις μοιραστούν στα social media.

Αυτό φαίνεται ότι ισχύει χρήστες του TikTok που ανεβάζουν στην πλατφόρμα βίντεο από όσα τρομακτικά έζησαν λόγω αναταράξεων κατά τη διάρκεια πτήσεων.

Ένα τέτοιο βίντεο κατέγραψε επιβάτης πτήσης από το Τέξας στη Φρανκφούρτη με τη Lufthansa γράφοντας στη λεζάντα «σχεδόν πέθανα».

«Ένιωσα ότι κινούμασταν σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας για κάποια δευτερόλεπτα καθώς έβλεπα τα πάντα να πετάνε σε αργή κίνηση. Ακόμα και όταν αυτό σταμάτησε, νιώσαμε ότι συνεχίσαμε να πέφτουμε και τότε όλοι σώπασαν και σκέφτηκαν ότι αυτό είναι το τέλος» γράφει η ίδια.

@monicaraygada What extreme turbulance looked like in the Austin to Frankfurt Lufthansa flight 🥺 #lufthansa #planeturbulence #austintx #frankfurt #airplane #airplaneturbulence #austin ♬ original sound – Monica Raygada

Από την ίδια πτήση που τελικά προσγειώθηκε στην Ουάσινγκτον με τον απολογισμό να κάνει λόγο για επτά τραυματίες, αναρτήθηκε στο TikTok και δεύτερο βίντεο.

@darkhorsetok #Luftansa #LH469 #Turbulence ♬ original sound – Darkhorse

Ένα τρίτο βίντεο «ανέβασε» στο TikTok ο φωτογράφος από την Αυστραλία, Πίτερ Γιαν, ο οποίος απαθανάτισε με την κάμερά του το πώς έζησε τις αναταράξεις στην α΄ θέση σε πτήση της Emirates. Σύμφωνα με τον ίδιο την κατάσταση έκανε ακόμα χειρότερη το γεγονός ότι ήταν μόνος του.

@yantastic It was terrifying 🙊 #firstclassflight #turbulence #boeing ♬ First Class – Jack Harlow

Σε βίντεο από πτήση της Delta από την Καλιφόρνια στην Ουάσινγκτον καταγράφηκε το «αποτύπωμα» στο τρόλεϊ των αεροσυνοδών με το αεροπλάνο τελικά να προσγειώνεται λόγω των αναταράξεων στο Ρίνο της Νεβάδα.

@westcoast_aviation #foryou #viralvideo #aviation #aviation_tiktok #frontierairlines ♬ original sound – ✈️WEST COAST AVIATION✈️

Μόνο η λέξη χάος θα μπορούσε να περιγράψει όσα έχουν καταγραφεί στο βίντεο άλλου χρήστη που δείχνει μια αεροσυνοδό να ταλαιπωρείται από τις αναταράξεις.

@jsteelo04 #plane #turbulence #scary #crazy#HAIRFOODHYPE (no one was injured )#ad ♬ original sound – Jsteelo

«Πέφτουμε» ακούγεται επιβάτης άλλης πτήσης σε άλλο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok με ορισμένους σχολιαστές, πάντως, να υποστηρίζουν ότι οι αναταράξεις σπάνε τη ρουτίνα των πτήσεων των αεροπλάνων.

@iamamlik #airturbulence #Flying #pilotlife ♬ original sound – Avgeek

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.