ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νότια Προάστια: Εντοπίστηκε και τρίτη βόμβα στο Ελληνικό – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ελεγχόμενης έκρηξης

Πότε θα εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις

Νότια Προάστια: Εντοπίστηκε και τρίτη βόμβα στο Ελληνικό – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ελεγχόμενης έκρηξης

Aύριο Πέμπτη, 14/12 θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ποσειδώνος αλλά και σε άλλους δρόμους των Νοτίων Προαστίων,  λόγω ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο πλαίσιο των εργασιών που γίνονται στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού βρέθηκε μια βόμβα από το παρελθόν και πρέπει να εξουδετερωθεί.

Η συγκεκριμένη είναι η τρίτη που εντοπίζεται μέσα σε διάστημα μόλις λίγων μηνών.

Ειδικότερα σε οδικά τμήματα της περιοχής των Δήμων Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 14/12/2023 κατά τις ώρες 11.00΄έως 13.00, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:

* Λ. Ποσειδώνος, από τη διασταύρωση με τη Λ. Αλίμου έως το ύψος της Πλατείας Βεργωτή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας,

* Οδός Ευρυάλης,

* Οδός Θήτα, από τη συμβολή της με τον παράδρομο της Λ. Ποσειδώνος έως τη συμβολή της με την οδό Ελληνικού,

* Οδός Ιώτα,

* Οδός Ελληνικού, από τη συμβολής της με την οδό Θήτα έως τη συμβολή της με την οδό Ιώτα.

– Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από την Τετάρτη 13/12/2023 και ώρα 21.00΄έως την Πέμπτη 14/12/2023 και ώρα 13.00΄, στις κατωτέρω οδούς ως εξής:

* Οδός Ευρυάλης,

* Θήτα, από τη συμβολή με τον παράδρομο της Λ. Ποσειδώνος έως τη συμβολή με την οδό Ελληνικού,

* Ιώτα,

* Οδός Ελληνικού, από το ύψος της οδού Θήτα έως το ύψος της οδού Ιώτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.