ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

ΟΑΣΑ: Πόρτα λεωφορείου ξεκόλλησε στη μέση του δρόμου! – Προσπαθούσε να τη βάλει στη θέσης της ο οδηγός (βίντεο)

Εικόνες τριτοκοσμικής χώρας

ΟΑΣΑ: Πόρτα λεωφορείου ξεκόλλησε στη μέση του δρόμου! – Προσπαθούσε να τη βάλει στη θέσης της ο οδηγός (βίντεο)

Εικόνες που θυμίσουν τριτοκοσμική χώρα έρχονται από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Ελλάδα.

Βίντεο που ανάρτησε πολίτης στο Facebook, απεικονίζει ένα λεωφορείο, του οποίου η πόρτα έχει φύγει από την θέση της, τη στιγμή, μάλιστα, που ο κόσμος αποβιβαζόταν στην στάση.

Από την άλλη, ο οδηγός του λεωφορείου προσπαθεί να την τοποθετήσει στην θέση της, με αποτέλεσμα να του μένει στα χέρια ξανά και ξανά.

Από το βίντεο, εγείρονται ανυποχώρητα ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια, όχι μόνο των επιβατών του λεωφορείου, αλλά και των υπόλοιπων χρηστών του οδοστρώματος, αφού, όπως φαίνεται, η πόρτα κάθε φορά που ανοίγει, αποκολλάται εντελώς από την θέση της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.