ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν μέχρι τις 5 Αυγούστου σε Λ.Ποσειδώνος και Λ.Συγγρού

Οι οδηγοί θα πρέπει είτε να κινηθούν από παρακαμπτήριες οδούς

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν μέχρι τις 5 Αυγούστου σε Λ.Ποσειδώνος και Λ.Συγγρού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ από σήμερα 31 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου σε τμήματα των λεωφόρων Ποσειδώνος και Συγγρού στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου και της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται να γίνουν έργα στους προαναφερθέντες κύριους οδικούς άξονες, οπότε οι οδηγοί θα πρέπει είτε να κινηθούν από παρακαμπτήριες οδούς είτε να οπλιστούν με υπομονή εφόσον τους χρησιμοποιήσουν.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ποσειδώνος – Συγγρού

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Γλυφάδα, στο τμήμα της μεταξύ του ΚΠΙΣΝ και της οδού Φαέθωντος και στην αριστερή λωρίδα της Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ του Α/Κ Συγγρού και της οδού Φαέθωντος, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.00΄ ώρα της 31-7-2023 έως την 00.01΄ ώρα της 01-08-2023.

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Γλυφάδα, εναλλάξ ανά λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ του ΚΠΙΣΝ και της οδού Φαέθωντος, κατά το χρονικό διάστημα από την 00.01΄ώρα έως την 06.00΄ ώρα της 1-8-2023 και στην Λ. Συγγρού, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Γλυφάδα, εναλλάξ ανά λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ του ΚΠΙΣΝ και της οδού Φαέθωντος, κατά το χρονικό διάστημα από την 00.01΄ ώρα έως την 06.00΄ ώρα της 1-8-2023.

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Γλυφάδα προς Αθήνα και Πειραιά, εναλλάξ ανά λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πλειάδων και του Α/Κ Συγγρού, κατά το χρονικό διάστημα από την 01.00΄ ώρα έως την 05.00΄ ώρα της 3-8-2023.

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Γλυφάδα, στο τμήμα της μεταξύ του ΚΠΙΣΝ και της οδού Φαέθωντος και στη Λ. Συγγρού, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Γλυφάδα, στο τμήμα της μεταξύ του ΚΠΙΣΝ και της οδού Φαέθωντος, εναλλάξ ανά λωρίδα κυκλοφορίας, κατά το χρονικό διάστημα από την 00.01΄ ώρα έως την 06.00΄ ώρα της 5-8-2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τις ανωτέρω διακοπές, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένουσες κάθε φορά, λωρίδες κυκλοφορίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.