ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παραμένει στο «κόκκινο» η κίνηση: Μεγάλο μποτιλιάρισμα για την έξοδο του τριημέρου

Χαμός στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας

Παραμένει στο «κόκκινο» η κίνηση: Μεγάλο μποτιλιάρισμα για την έξοδο του τριημέρου

Τεράστιο είναι το μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα στον Κηφισό λόγω της εξόδου των Αθηναίων ενόψει του τριημέρου της 25ης Μαρτίου.

Ιδαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας, στην Κηφισού και στα δύο ρεύματα, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην Πανεπιστημίου.

Η κίνηση ξεκινά από το ύψος του Μοσχάτου και καταλήγει  στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο μεταξύ ενισχυμένα θα είναι τα μέτρα Τροχαίας  σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει εορτασμού της 25ης Μαρτίου, εντατικοποιεί τις δράσεις της, με την εφαρμογή αυξημένων μέτρων Τροχαίας, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα και στο Σκαραμαγκά. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθυστερήσεις σημειώνονται επίσης, στη λεωφόρο Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα, αλλά και στη λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα προς Κηφισιά στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη, ενώ την ίδια ώρα μποτιλιαρισμένη είναι η λεωφόρος Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος  του Αγίου Κοσμά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.