Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Τατοΐου έως Πύρνας στην Αθηνών – Λαμίας μέχρι την Τετάρτη 29/3

Η ανακοίνωση της Νέας Οδού

Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Τατοΐου έως Πύρνας στην Αθηνών – Λαμίας μέχρι την Τετάρτη 29/3

Παρατείνονται μέχρι και την Τετάρτη (29/3) οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον ανισόπεδο κόμβο Τατοΐου έως τον ανισόπεδο κόμβο Πύρνας στην εθνική Αθηνών – Λαμίας, όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός.

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα από ανισόπεδο κόμβο Τατοΐου έως και ανισόπεδο κόμβο Πύρνας στην Αθηνών – Λαμίας, για την αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη, 29 Μαρτίου στις 6 το πρωί.

Ειδικότερα υπενθυμίζεται ότι θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας (από 16,6ο χλμ. έως 17,6ο χλμ.), καθώς και των δύο κλάδων εισόδου του Α/Κ Τατοΐου της κατεύθυνσης προς Λαμία, κατά τη διάρκεια των οποίων οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία θα οδηγούνται μέσω πρόσθετης κατακόρυφης σήμανσης και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου στον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Πύρνας).

«Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.