ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάσχα 2023: Άδειοι οι δρόμοι της Αθήνας και σήμερα Δευτέρα του Πάσχα (φωτο)

Η μαζική έξοδος των Αθηναίων για το Πάσχα επιβεβαιώθηκε με τα πλοία να φεύγουν γεμάτα για τα νησιά και στα διόδια να σχηματίζονται μεγάλες ουρές

Πάσχα 2023: Άδειοι οι δρόμοι της Αθήνας και σήμερα Δευτέρα του Πάσχα (φωτο)

Δεκαπενταύγουστο θυμίζει τις τελευταίες μέρες η Αθήνα, αφού οι περισσότεροι δρόμοι της πρωτεύουσας είναι άδειοι. Η μαζική έξοδος των Αθηναίων για το Πάσχα επιβεβαιώθηκε με τα πλοία να φεύγουν γεμάτα για τα νησιά και στα διόδια να σχηματίζονται μεγάλες ουρές.

Και σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (17.04.2023), στους δρόμους της Αθήνας – όπως μπορείτε και να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες – κυκλοφορεί ελάχιστος κόσμος. Τις επόμενες ώρες ωστόσο αναμένεται να επιστρέψουν οι πρώτοι που επέλεξαν να περάσουν τις ημέρες των εορτών μακριά από την πρωτεύουσα.

Κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας – όπως η Πανεπιστημίου, η Ερμού και η περιοχή του Συντάγματος – είναι άδειοι.        

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.