ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πειραιάς: Απαγόρευση απόπλου του «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» λόγω μηχανικής βλάβης

Παρουσιάστηκε αύξηση της θερμοκρασίας στο Νο 4 κουζινέτο της αριστερής κύριας μηχανής

Πειραιάς: Απαγόρευση απόπλου του «ΚΡΗΤΗ ΙΙ» λόγω μηχανικής βλάβης

Aπαγόρευση απόπλου επιβλήθηκε για το οχηματαγωγό «ΚΡΗΤΗ II», λόγω μηχανικής βλάβης και επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά.

Ενημερώθηκε χθες το απόγευμα της Πέμπτης η Λιμενική Αρχή Πειραιά από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΚΡΗΤΗ ΙΙ” Ν. Χανίων 25, ότι κατά τη διάρκεια δοκιμαστικού πλου από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος για την περιοχή του Σαρωνικού κόλπου με επιστροφή στο λιμάνι του Πειραιά, παρουσιάστηκε αύξηση της θερμοκρασίας στο Νο 4 κουζινέτο της αριστερής κύριας μηχανής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων  του ”ΚΡΗΤΗ ΙΙ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα. Το πλοίο που είχε προγραμματισμένο απόπλου για εκτέλεση  δρομολογίου στις 21:00 με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου, αντικαταστάθηκε από το Ε/Γ – Ο/Γ ΄΄ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ΄΄ το οποίο απέπλευσε στις 21:50.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.