ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πιερία: Ποιο τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης θα παραμείνει σήμερα κλειστό

Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Πιερία: Ποιο τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης θα παραμείνει σήμερα κλειστό

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα πραγματοποιηθούν σήμερα (16/12).

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, κλειστό θα παραμείνει από ώρα 07:30 έως ώρα 17:00, κομμάτι της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης από τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Αγαθούπολης (459 χιλιόμετρο), έως τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου (471 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Επίσης, θα αποκλειστεί η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο, στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Νέας Αγαθούπολης (Μεθώνης) και του ημιανισόπεδου κόμβο Αιγινίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

Τα οχήματα που κινούνται επί της ΠΑΘΕ στην Πιερία, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εξέρχονται από τον κόμβο Νέας Αγαθούπολης (Μεθώνης) και θα κινούνται επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, έως τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου της Εγνατίας Οδού, όπου στη συνέχεια θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό και θα κινούνται έως τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδιού, μέσω του οποίου θα εισέρχονται και πάλι στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.