ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πιλότος γύρισε πίσω το αεροπλάνο όταν επιβάτης επιτέθηκε σε αεροσυνοδό

Ο επιβάτης επιτέθηκε επίσης και άρχισε να χτυπάει και άλλα μέλη του πληρώματος

Πιλότος γύρισε πίσω το αεροπλάνο όταν επιβάτης επιτέθηκε σε αεροσυνοδό

Την απόφαση να γυρίσει το αεροπλάνο πίσω στο αεροδρόμιο απογείωσης πήρε ένας πιλότος, όταν ένας επιβάτης της πτήσης, σε έξαλλη κατάσταση,  επιτέθηκε σε αεροσυνοδό.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα, σε πτήση της Air India από το Δελχί με προορισμό το Λονδίνο, με 255 επιβάτες.

Περίπου ένα τέταρτο μετά την απογείωση, ένας άνδρας επιτέθηκε σε αεροσυνοδό και άρχισε να της τραβάει τα μαλλιά.

Ο επιβάτης – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία  – επιτέθηκε επίσης και άρχισε να χτυπάει και άλλα μέλη του πληρώματος που προσπάθησαν αν βοηθήσουν την συνάδελφό τους και να τον ηρεμήσουν.

Μετά από προειδοποιήσεις, ο πιλότος αποφάσισε τελικά να επιστρέψει στο διεθνές αεροδρόμιο Ιντιρα Γκάντι, στο Δελχί και η αστυνομία, η οποία είχε ειδοποιηθεί, συνέλαβε τον επιβάτη και τον απομάκρυνε από το αεροπλάνο.

«Παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη στα μέλη του πληρώματος που έγιναν θύματα της επίθεσης. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε στους επιβάτες και έχουμε επαναπρογραμματίσει την πτήση» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.