ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πιλότος σε έξαλλη κατάσταση διαλύει με τσεκούρι μπάρα σε πάρκινγκ (βίντεο)

Ο 63χρονος κατηγορήθηκε για εγκληματική βλάβη

Πιλότος σε έξαλλη κατάσταση διαλύει με τσεκούρι μπάρα σε πάρκινγκ (βίντεο)

Ένας πιλότος της United Airlines έχασε τον έλεγχο και «ξέσπασε» σε μια μπάρα πάρκινγκ του αεροδρομίου Ντένβερ διαλύοντάς την με ένα τσεκούρι. 

Ο 63χρονος πιλότος, Κένεθ Χέντερσον Τζόουνς κατηγορήθηκε για εγκληματική βλάβη μετά το βίντεο που παρέδωσε στις αρχές η αρμόδια εταιρεία ασφάλειας του αεροδρομίου. ‘

Σημειώνεται, ότι παρά τις εκκλήσεις του φύλακα ασφαλείας, ο 63χρονος δεν παρέδιδε το τσεκούρι και συνέχισε να χτυπά με μανία την προστατευτική μπάρα του πάρκινγκ .

Στη συνέχεια, ο Κένεθ έφυγε τρέχοντας από το σημείο και κρύφτηκε πίσω από ένα κτίριο μέχρι να έρθει σε επαφή με τις αρχές, σύμφωνα με την επίσημη αναφορά.

Ο ύποπτος, ο οποίος φορούσε τη στολή του πιλότου, φέρεται να συμφώνησε να μιλήσει στους αστυνομικούς χωρίς δικηγόρο.

Τους εξήγησε ότι βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και συνάντησε περίπου έξι οχήματα να περιμένουν πίσω από κάθε μία από τις τρεις πύλες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ψυχραιμία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του NBC, αν και έμεινε ελεύθερος, ο πιλότος τέθηκε σε διαθεσιμότητα μέχρι νεωτέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.