ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Προαστιακός: Ποια δρομολόγια καταργούνται λόγω της βλάβης στην τηλεδιοίκηση – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Δείτε αναλυτικά, τα δρομολόγια

Προαστιακός: Ποια δρομολόγια καταργούνται λόγω της βλάβης στην τηλεδιοίκηση – Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι τα μερικά δρομολόγια του προαστιακού θα καταργηθούν λόγω της βλάβης στην τηλεδιοίκηση.

Πιο συγκεκριμένα, οι αμαξοστοιχίες 4241 και 4240 (Κάντζα – Α. Λιόσια – Κάντζα) καταργούνται μερικώς στο τμήμα Νερατζιώτισσα – Α. Λιόσια – Νερατζιώτισσα.

Επίσης καταργούνται τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 4232 και 4237 (Α. Λιόσια – Κάντζα – Α.Λιοσια), 1320 (Αθήνα – Κιάτο) και 1325 (Κιάτο – Πειραιάς).

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω της βλάβης στην τηλεδιοίκηση, οι αμαξοστοιχίες 4241 και 4240 (Κάντζα- Α. Λιόσια- Κάντζα) καταργούνται μερικώς στο τμήμα Νερατζιώτισσα- Α. Λιόσια- Νερατζιώτισσα. Επίσης καταργούνται τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 4232 και 4237 (Α. Λιόσια- Κάντζα- Α.Λιοσια), 1320 (Αθήνα-Κιάτο) και 1325 (Κιάτο- Πειραιάς).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.