ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σίδνεϊ: Επιβάτες πτήσης έχασαν την αλλαγή χρονιάς λόγω αναγκαστικής προσγείωσης σε άλλη ζώνη ώρας

Το πλήρωμα της πτήσης 839 της United Airlines είχε παρατηρήσει πιθανή διαρροή λαδιού σε κινητήρα του Boeing 787-9

Σίδνεϊ: Επιβάτες πτήσης έχασαν την αλλαγή χρονιάς λόγω αναγκαστικής προσγείωσης σε άλλη ζώνη ώρας

Επιβάτες αεροπορικής πτήσης από το Λος Αντζελες ξεναγήθηκαν από τους ντόπιους στο απομακρυσμένο νησί Πάγκο Πάγκο της Αμερικανικής Σαμόα, στον Ειρηνικό μετά από αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους τους που είχε προορισμό το Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τον Guardian, η πτήση έκανε αναγκαστική προσγείωση μετά από φόβους για ενδεχόμενο μηχανικό πρόβλημα σε έναν από τους κινητήρες του αεροπλάνου. Το πλήρωμα της πτήσης 839 της United Airlines είχε παρατηρήσει πιθανή διαρροή λαδιού σε κινητήρα του Boeing 787-9.

Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να μείνουν στο νησί μέχρι να έρθει άλλο αεροσκάφος για να τους μεταφέρει στον προορισμό τους κι «έχασαν» την αλλαγή του χρόνου λόγω της διαφοράς στις ζώνες ώρας.

Λόγω της ιδιορρυθμίας των ζωνών ώρας η επόμενη πτήση τους παρέλαβε από τα Πάγκο Πάγκο στις 3 π.μ. της 31ης Δεκεμβρίου, τοπική ώρα και έφτασε στο Σίδνεϊ στις 7:15 π.μ. της 1ης Ιανουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.