ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκιάθος: Αεροπλάνο της Olympic Air δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο «Αλ.Παπαδιαμάντης» λόγω των θυελλωδών ανέμων

Έπειτα από αρκετούς κύκλους πάνω από το νησί επέστρεψε στην Αθήνα και προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 18:00 περίπου

Σκιάθος: Αεροπλάνο της Olympic Air δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο «Αλ.Παπαδιαμάντης» λόγω των θυελλωδών ανέμων

Στιγμές αγωνίας πέρασαν το απόγευμα της Τρίτης (9/1) οι επιβάτες και το πλήρωμα αεροσκάφους της Olympic Air, το οποίο απογειώθηκε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και είχε προορισμό το αεροδρόμιο της Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».

Το αεροπλάνο προσπάθησε να προσεγγίσει το αεροδρόμιο του νησιού, αλλά οι άνεμοι 8 έως 9 μποφόρ δεν επέτρεπαν στον κυβερνήτη να το προσγειώσει με ασφάλεια.

Έπειτα από αρκετούς κύκλους πάνω από το νησί της Σκιάθου, το αεροσκάφος επέστρεψε στην Αθήνα και προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 18:00 περίπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιβάτες είχαν επιβιβαστεί στις 15:20 από την Αθήνα και μετά την περιπέτεια που έζησαν στους αιθέρες, επέστρεψαν πίσω λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.