ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στη Σκιάθο η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Μεξικανού μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες – Εντυπωσιακές εικόνες

Το υπερπολυτελές σκάφος έχει μήκος 92 μέτρων και ανήκει στην οικογένεια από το 2008

Στη Σκιάθο η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Μεξικανού μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες – Εντυπωσιακές εικόνες

Στη Σκιάθο, για δεύτερη φορά, κατέφθασε η υπερπολυτελής θαλαμηγός «Mayan Queen IV» της οικογένειας Μπελέρες, πέντε μήνες μετά τον θάνατο Μεξικανού μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στη θαλαμηγό, που έρχεται απο τη Χαλκιδική και τα Βόρεια Νησιά του Αιγαίου, είναι ο γιος του Αλμπέρτο Μπελέρες, Αλεχάντρο. Το υπερπολυτελές σκάφος έχει μήκος 92 μέτρων και ανήκει στην οικογένεια από το 2008.

Δείτε τις φωτογραφίες:

\

Μάλιστα, πολύς κόσμος επισκέπτεται το «Mayan Queen IV» για να το δει από κοντά.

Σημειώνεται πως έχουν περάσει πέντε μήνες από τον θάνατο του Μεξικανού μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες ο οποίος πέθανε σε ηλικία 90 ετών τον περασμένο Φεβρουάριο. Από το 2021 είχε εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 10,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ σύμφωνα με το Forbes. Ήταν πρόεδρος του Grupo BAL και του ITAM και δραστηριοποιούνταν στον χώρο των εξορύξεων.

Άφησε πίσω του γυναίκα και επτά παιδιά, ενώ διάδοχός του στις επιχειρήσεις είναι πλέον ο 62χρονος γιος του, Αλεχάντρο με εκτιμώμενη περιουσία 8,6 δισ. δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως στο περιβόητο σκάφος, όσο βρισκόταν στην Κεφαλονιά, είχε βρεθεί κρεμασμένη τον Σεπτέμβριο του 2018, η 20χρονη influencer και μοντέλο από τη Αυστραλία, Sinead McNamara.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.