ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Στη συγκέντρωση για την μοιραία σύγκρουση στα Τέμπη στο Σύνταγμα θα συμμετέχουν οι αυτοκινητιστές ταξί Αττικής

«Δεν είναι ώρα για σιωπή, είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα»

Στη συγκέντρωση για την μοιραία σύγκρουση στα Τέμπη στο Σύνταγμα θα συμμετέχουν οι αυτοκινητιστές ταξί Αττικής

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί σε ανακοίνωσή του που ανήρτησε στο Facebook, ενημέρωση ότι θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση της πλατείας Συντάγματος για τα Τέμπη.

«Το ΣΑΤΑ είναι αρωγός στον αγώνα όλων των εργαζομένων, όλων των Ελλήνων που απαιτούν σύγχρονες και ασφαλείς δημόσιες μεταφορές», τονίζεται.

ΤΟ ΣΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 12:30 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

(Προσυγκέντρωση στις 10:30 π.μ.στα γραφεία του ΣΑΤΑ Μάρνης 17)

Δεν είναι ώρα για σιωπή, είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα.

Το ΣΑΤΑ είναι αρωγός στον αγώνα όλων των εργαζομένων, όλων των Ελλήνων που απαιτούν σύγχρονες και ασφαλείς δημόσιες μεταφορές καθώς και την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται για την δολοφονία δεκάδων ανθρώπων στα Τέμπη.

«Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος, ήταν εγκληματική πολιτική ανεπάρκεια. Ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Η ανθρώπινη ζωή και το κοινωνικό αγαθό της μεταφοράς, μπήκαν σε δεύτερη μοίρα και κυριάρχησε η απληστία και η μανία για μεγαλύτερο κέρδος. Φτάνουν πια τα κροκοδείλια δάκρυα και οι συστάσεις επιτροπών. Δεν θέλουμε και δεν αντέχουμε άλλη εθνική τραγωδία. 

Το ΣΑΤΑ θα είναι εκεί.

Μαζί με όλους τους συμπολίτες μας. Δεν είναι ώρα για σιωπή, είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα. Το «πάμε και όπου βγει», οι ιδιωτικοποιήσεις και η εμπορευματοποίηση κοινωνικών υπηρεσιών όπως οι μεταφορές, η υγεία και η εκπαίδευση, δεν μπορούν να είναι μέρος κυβερνητικής πολιτικής. Η ανθρώπινη ζωή είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν μπορεί να μπει στο ζύγι του κέρδους και του πλούτου καμιάς κυβέρνησης και καμιάς πολυεθνικής εταιρίας.

Ως κλάδος, καλούμε τους συναδέλφους να δώσουν το παρών στην συγκέντρωση στις 12.30 μ.μ στην πλατεία Συντάγματος. Ενώνουμε την φωνή μας με τον ελληνικό λαό και λέμε 
– ΟΧΙ στην φίμωση της κοινωνίας 
– ΟΧΙ σε συρμούς θανάτου
– ΟΧΙ σε συγκάλυψη ευθυνών

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να αποδοθούν χωρίς εκπτώσεις και συμψηφισμούς, οι πραγματικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.