ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο «κόκκινο» η κίνηση στον Κηφισό λόγω τροχαίου

Που αλλού παρατηρούνται προβλήματα

Στο «κόκκινο» η κίνηση στον Κηφισό λόγω τροχαίου

Με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στην κάθοδο του Κηφισού το απόγευμα της Τρίτης (6/6).

Συγκεκριμένα, μποτιλιάρισμα παρατηρείται (17.30) από την γέφυρα Καλυφτάκη στην Κηφισιά μέχρι και τους Αγίους Αναργύρους στον κόμβο για την Αχαρνών.

Προβλήματα παρατηρούνται και στην έξοδο της Αττικής Οδού στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας. Πιο συγκεκριμένα, καθυστερήσεις σημειώνονται στο ρεύμα προς Ελευσίνα στην έξοδο για Πειραιά, στην έξοδο για Λ.Δημοκρατίας και στην έξοδο για Λ.Φυλής.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα είχε σημειωθεί τροχαίο ατύχημα στο ύψος της οδού Αχαρνών στη Νέα Χαλκηδόνα στο οποίο ενεπλάκησαν μια μηχανή και ένα ταξί.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ η τροχαία κρατά κλειστή την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Πειραιά.

Πυκνή είναι και η ροή των οχημάτων στην λεωφόρο Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα αλλά και στην άνοδο στο ύψος του Παλαιού Ψυχικού.

Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση και στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στην Βασ. Σοφίας από το ύψος του Πολεμικού Μουσείου μέχρι τη Βουλή αλλά και στην Υμηττού μετά την Πανεπιστημιούπολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.