ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στο «κόκκινο» η Λ.Αθηνών – Προβλήματα και στον Κηφισό

Δείτε την κίνηση στους δρόμους

Στο «κόκκινο» η Λ.Αθηνών – Προβλήματα και στον Κηφισό

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής το πρωί της Πέμπτης καθώς πλέον δεν υπάρχουν διακοπές κυκλοφορίας λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα ενώ τα περισσότερα σχολεία είναι ανοιχτά.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την κίνηση καταγράφεται στη λεωφόρο Αθηνών που έχει μποτιλιάρισμα από το Χαϊδάρι μέχρι τον Σκαραμαγκά.

Στον Κηφισό και στην Αθηνών-Λαμίας η κίνηση είναι αυξημένη στην άνοδο από το Περιστέρι μέχρι τον Άγιο Στέφανο και στην κάθοδο από την Εκάλη μέχρι του Ρέντη.

Αυξημένη κίνηση λίγο μετά τις 8 το πρωί και στην κάθοδο της Μεσογείων, την κάθοδο της Κηφισίας, τον Καρέα προς Κατεχάκη.

Στην Αττική Οδό καταγράφονται καθυστερήσεις 10΄-15΄στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).

Δείτε χάρτη με την κίνηση στις 8:15 kinisi-pempi

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.