ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύγκρουση φορτηγών στην Εγνατία Οδό – Ουρές χιλιομέτρων

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας

Σύγκρουση φορτηγών στην Εγνατία Οδό – Ουρές χιλιομέτρων

Έκλεισε η Εγνατία Οδός, στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα, ύστερα από σύγκρουση δύο φορτηγών, στο ύψος του Αγίου Δημητρίου, στο ρεύμα καθόδου, λίγο πριν από την Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός του ενός φορτηγού, έπεσε με ταχύτητα πίσω από το δεύτερο, με αποτέλεσμα να ανατραπεί στο οδόστρωμα.

Από το ατύχημα έχει τραυματιστεί ελαφρά ο 66χρονος οδηγός του ενός οχήματος, ενώ τα λάδια που έχουν χυθεί στο οδόστρωμα, ανάγκασαν την τροχαία Ηγουμενίτσας να διακόψει την κυκλοφορία.

Αυτή την ώρα έχει σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων από ακινητοποιημένα ΙΧ και φορτηγά, ενώ η κυκλοφορία θα επανέλθει μετά την απομάκρυνση του φορτηγού και τον καθαρισμό του οδοστρώματος από τα λάδια.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.