ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τελεφερίκ θα αποκτήσει ο δήμος Σύμης

Θα είναι ένα βαγόνι που θα μπορεί να μεταφέρει τέσσερα άτομα και 300 κιλά

Τελεφερίκ θα αποκτήσει ο δήμος Σύμης

Τελεφερίκ θα αποκτήσει ο δήμος της Σύμης, αφού η μελέτη είναι σχεδόν έτοιμη για την κατασκευή του, όπως δήλωσε στον «Real Voice» της Ρόδου ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας, ώστε να διευκολυνθούν οι κάτοικοι, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού.

Ο κ. Παπακαλοδούκας τόνισε ότι «δεν θα είναι δύο τα βαγόνια, αλλά πυλώνας. Σε καμία περίπτωση δεν χαλάει η εικόνα του οικισμού. Θα είναι ένα βαγόνι που θα μπορεί να μεταφέρει τέσσερα άτομα και 300 κιλά και από πίσω θα ακολουθεί ένα δεύτερο βαγόνι που θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 600 κιλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή η ομορφιά που έχει η Σύμη, πληρώνεται. Αυτός ο πανέμορφος αμφιθεατρικός οικισμός που είναι χτισμένος πάνω στα βράχια, δεν είναι εύκολο να εξυπηρετηθεί. Δεν είναι εύκολο να έχεις το σπίτι σου εκεί. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις παιδιά ή να μεταφέρεις οικιακές συσκευές, όπως ψυγεία, πλυντήρια κ.λπ. Γενικά είναι πολύ δύσκολη η ζωή για τους μόνιμους κατοίκους που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στα σπίτια τους. Και για μας για την αποκομιδή των απορριμμάτων υπάρχει δυσκολία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.