ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τέμπη: Έκλεισαν οι σήραγγες έπειτα από καπνό σε στρατιωτικό όχημα – Ουρές χιλιομέτρων από τα αυτοκίνητα

Το πρόβλημα αφορούσε βλάβη στο σύστημα των φρένων του οχήματος που προκάλεσε τον καπνό

Τέμπη: Έκλεισαν οι σήραγγες έπειτα από καπνό σε στρατιωτικό όχημα – Ουρές χιλιομέτρων από τα αυτοκίνητα

Ουρές χιλιομέτρων δημιουργήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (3/2) στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Λάρισας, στην περιοχή των Τεμπών κοντά στον Πυργετό, όταν στρατιωτικό όχημα που βρίσκονταν μέσα σε σήραγγα άρχισε να βγάζει καπνούς.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, η Τροχαία αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στο σημείο.

Ωστόσο, δε χρειάστηκε να επέμβει, καθώς, το πρόβλημα αφορούσε βλάβη στο σύστημα των φρένων του οχήματος που προκάλεσε τον καπνό.

Σχηματίστηκε ουρά χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα από και προς Λάρισα, ενώ το πρόβλημα άρχισε να αποκαθίσταται λίγο μετά τις 17:00: Αρχικά στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και μετά τις 5.15 στο ρεύμα προς Λάρισα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, οι ουρές χιλιομέτρων είναι μεγάλες και οι οδηγοί που βρίσκονται κοντά στις σήραγγες των Τεμπών πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή καθώς οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.