ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θεσσαλονίκη: Απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer»

Κλειστοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 18:00

Θεσσαλονίκη: Απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer»

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις, που ισχύουν από νωρίς σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, μέχρι και τις 18.00.

Οι ρυθμίσεις πραγματοποιούνται λόγω των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer», γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η τροχαίας της πόλης.

Κλειστοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 18:00

Συγκεκριμένα, μέχρι τις έξι το απόγευμα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις εξής οδούς:

– Οδός Χαράλαμπου Μούσκου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πέτρου Γιαλούρου.– Οδός Επταπυργίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ακροπόλεως έως το ύψος της Πορτάρας (Ναό Αγ. Αναργύρων – οδό Ελ. Βενιζέλου).– Οδός Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος του Ι. Ναού Αγ. Αναργύρων (Ελ. Βενιζέλου) έως Αδιέξοδο της οδού Ελ. Βενιζέλου.– Οδός Κύπρου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αθ. Διάκου.– Οδός Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χαράλαμπου Μούσκου ( ύψος Ναού Αγ. Αναργύρων) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Δημ. Ιπάτρου.– Οδός Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Δημ. Ιπάτρου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανθέων. (μόνο για τα βαρέα οχήματα Μ.Β. >3,5 τόνων.)

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής, ενώ τονίζεται ότι οι οδοί που συμβάλουν στα αποκλεισμένα τμήματα των προαναφερόμενων οδών, μετατρέπονται σε αδιέξοδο.

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στη Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, μέχρι τις έξι το απόγευμα, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων όλων των οχημάτων στις εξής οδούς:

– Οδός Χαράλαμπου Μούσκου (εκατέρωθεν), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Επταπυργίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πέτρου Γιαλούρου.– Οδός Κύπρου (εκατέρωθεν), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αθ. Διάκου.– Οδός Ελ. Βενιζέλου (εκατέρωθεν), από το ύψος το ύψος Ι. Ναού Αγ. Αναργύρων (Ελ. Βενιζέλου) έως Αδιέξοδο της οδού Ελ. Βενιζέλου.– Οδός Επταπυργίου (δεξιό μέρος του οδοστρώματος), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ξανθίππου έως Πορτάρα (Ναό Αγ. Αναργύρων – οδό Ελ. Βενιζέλου).– Οδός Στεργίου Πολυδώρου (εκατέρωθεν), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ακροπόλεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Χαράλαμπου Μούσκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.