ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Η κακοκαιρία προβλήματα στο «Μακεδονία» – Τρεις πτήσεις δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν

Η κακοκαιρία προκάλεσε ζημιές και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Η κακοκαιρία προβλήματα στο «Μακεδονία» – Τρεις πτήσεις δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν

Η ισχυρή κακοκαιρία που «χτύπησε» τη Θεσσαλονίκη, προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» όπου τρεις πτήσεις δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν.

Πιο συγκεκριμένα, οι θυελλώδεις άνεμοι που έφερε η αλλαγή του καιρού και φτάνουν και τα 9 μποφόρ, δεν επέτρεψαν σε τρεις πτήσεις (δύο από την Αθήνα και μία από τη Μάλτα) να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με αποτέλεσμα οι επιβάτες τους να υποστούν μεγάλη ταλαιπωρία.

Πέρα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», προβλήματα προκάλεσε η επιδείνωση του καιρού και μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σε κάποιες περιοχές της συμπρωτεύουσας ξεριζώθηκαν δέντρα και κλαριά που προκάλεσαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Μάλιστα ένα από τα δέντρα έπεσε σε στέγαστρο πρατηρίου υγρών καυσίμων με αποτέλεσμα αυτό να μετακινηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο καιρός έφερε και φουρτούνα στον Θερμαϊκό με τα κύματα να βγαίνουν στη στεριά στην παλιά και τη νέα παραλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.