Τρομακτική καραμπόλα με περισσότερα από 85 αυτοκίνητα σε χιονισμένη εθνική οδό των ΗΠΑ (βίντεο)

Το οδόστρωμα μετατράπηκε σε παγοδρόμιο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών

Τρομακτική καραμπόλα με περισσότερα από 85 αυτοκίνητα σε χιονισμένη εθνική οδό των ΗΠΑ (βίντεο)

Μια τρομακτική καραμπόλα σημειώθηκε στην εθνική οδό του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, εξαιτίας του παγετού στο οδόστρωμα, την οποία κατέγραψε σε βίντεο ο οδηγός φορτηγού, που βρέθηκε στο σημείο.

Το περιστατικό συνέβη στην εθνική οδό του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, το μεσημέρι της Παρασκευής (27/01). Δεκάδες οδηγοί και επιβάτες έζησαν τη φοβερή ταλαιπωρία, καθώς στην καραμπόλα ενεπλάκησαν περισσότερα από 85 οχήματα. Δεκάδες από αυτά καταστράφηκαν ενώ 21 άτομα τραυματίστηκαν.

Το οδόστρωμα μετατράπηκε σε παγοδρόμιο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ειδικότερα των χαμηλών θερμοκρασιών. Οι Αρχές χρειάστηκαν τουλάχιστον 9 ώρες ώστε να απομακρύνουν τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα και να δώσουν ξανά στην κυκλοφορία το συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο στα social media, φαίνονται επιβατικά οχήματα και μεγάλα φορτηγά να προσκρούουν με ταχύτητα σε αυτοκίνητα που έχουν ήδη ακινητοποιηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.